Акција
-20%
Имуно пакет
2.541 ден.2.033 ден.
-20%
Supravit C
70 ден.56 ден.
-20%
Стабифлекс 1/3
1.259 ден.1.007 ден.
-20%
Oksimon 15 - 10kg
3.100 ден.2.480 ден.
-20%
Supravit Mg+ B Complex
82 ден.66 ден.
-20%
Perskindol Cool 100ml
657 ден.526 ден.
-20%
Supravit CaMgZn+D3
75 ден.60 ден.
-20%
Osteovital Forte 1000 mg
318 ден.255 ден.
-20%
Supravit ACE +Selen
79 ден.63 ден.

Kendy Makedonija

Блог

Адреса

Кенди дооел

Адреса:                                                                          
ул. Боро Тодоровиќ 1 , бр.2, П.Ф. 30                             
1000 Скопје
Македонија

Контакт

  • +389 2 3118 140
  • +389 2 3118 140
  • contact@kendy.com.mk

Facebook

Kendy Makedonija © 2020. UKION SHOPS